dimarts, 15 d’octubre del 2013

Taller. MMI. I. Eines de creació

Nom del software:
Parlaré de dos softwares, els quals són  letterpop i Glogster


URL:


Format d’execució:
Són dues pàgines Web, les quals per poder gaudir d'elles no cal instal·lar cap programa a l'ordinador, simplement podem acedir-hi mitjançant connexió a Internet, i creant-nos un compte propi. 


Modalitats d’accés i distribució dels continguts creats:
L'eina Latterpop no ens permet descarregar-nos les tasques, però ens oferiex la possibilitat d'enviar-les via e-mail o per altra banda publicar-les a xarxes socials com ara Facebook, Twitter, RSS, Flickr i Youtube; finalment també ens queda l'opció d'imprlimir-les. 

Per altra banda Glogster ens ofereix la possibilitat de descarregar-nos les tasques realitzades, a mes de poder-les publicar directament a xarxes socials com ara twitter o facebook. També podem d'imprimir-les directament, sense la necessitat de descarregar't-ho al teu ordinador. 


Descripció de les prestacions i utilitats de l’eina:
La pàgina web LETTERPOP és una eina molt útil, ja que podem utilitzar-la per crear contes, redaccions i històries d'una forma senzilla i divertida ja sigui en format revista o conte. Aquest servei t'ofereix una gran diversitat de plantilles ja creades, on es poden introduir texts. De la mateixa manera també podem penjar-hi imatges.

Latterpop també ens permet imprimir el treball que hem realitzat i fins i tot a l'acabar-lo el podem publicar creant una direcció URL.
Aquestes eines són molt apropiades per ser introduïdes dins les aules pel fet de  fomentar la creativitat i l'originalitat dels alumnes alhora que treballen i aprenen. 

GLOGSTER, és una pàgina web la qual permet confeccionar tot tipus de pòsters introduint-hi imatges, gràfics o texts en format digital.

D’igual manera que letterpop, glogster és una eina 2,0 per tant no cal descarregar ni instal·lar cap programa simplement registrar-s'hi.  

Reflexions classe:
Gairebé  tots els companys de classe hem triat programes o pàgines webs divertides i interessants pels alumnes, amb els quals poder crear tasques partint de la pròpia imaginació de l’alumne.
Ja que si una tasca sembla divertida s’agafa amb més interès i ganes. Per tant, els softwares que en general hem escollit són útils per crear còmics amb el programa Pixton, 
preentacions amb el programa Prezi, crear contes amb Pancho y la máquina de hacer cuentos, entre moltes altres eines. 


Treballant amb eines com aquestes, s'aconsegueix treure profit i fer un bon us de les noves tecnologies aplicades dins les aules. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada