dilluns, 18 de novembre del 2013

Taller: material auditiu. Podcast d'àudio

Reflexions:

La tasca sobre el material d’àudio ens ha suposat tant a la meva companya com a mi un gran esforç pel fet de no haver tractat mai amb un programa d’aquest tipus.
Pot ser si no ho haguéssim  treballat en aquesta assignatura en un futur no tindríem coneixement sobre aquest tipus d’eines per tant no haguéssim pogut fer un bon ús d’elles.

Per a realitzar aquesta activitat en tot moment hem tingut en compte la temàtica del nostre projecte, Els nostres pobles. Per tant, aquest material d’àudio sobre els instruments tradicionals forma part de la cultura popular.

Des del meu punt de vista aquesta activitat creada seria una proposta didàctica de qualitat per dur-la a terme dins una aula de primària, pel fet d’utilitzar les TIC i alhora relacionar-ho amb la cultura mallorquina.

Un altre aspecte a esmentar és que aquest tipus de material permet ser un contingut transversal dins els nostre projecte.

Per acabar les meves reflexions cal dir que aquest tipus de material ajuden a promoure una educació innovadora, la qual cosa desperta l’interès de tot l’alumnat.


Tot i no parlar massa en l’àudio ho hem fet explícitament i pensant en el nostre àudio el qual forma part del projecte Els nostres pobles.



Us adjunto la nostra guia didàctica i l'àudio que hem creat per la nostra activitat:

Guia didàctica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada