dimarts, 7 de gener del 2014

Taller: Materials Audiovisuals. Vídeo.

Reflexions:

Al principi quan ens digueren que havíem de crear un vídeo ens quedarem una mica sorpreses i no sabíem cap a on podíem prendre. Ja que ens semblava complicat combinar la temàtica dels nostres pobles en un vídeo que a la vegada es relaciones amb una àrea del currículum.
Però a força de pensar decidírem combinar l’àrea de Matemàtiques conjuntament amb les TIC, i a més que fes referència als Nostres Pobles.  

Un cop decidit el tema tot anà rodant, ja que aprofitarem l’ambient nadalenc per introduir el tema de la geometria. I des del meu punt de vista aconseguírem crear una sessió molt creativa i a la vegada profitosa pels infants. Aquesta s’anomena S’Horta Geomètric.
Referent a la creació del vídeo, la tasca més senzilla i a la vegada divertida fou la de crear el vídeo.
La part del muntatge fou més complicada, pel fet d’haver treballat poc amb el programa que utilitzem per fer el muntatge, aquest programa és Windows Live Movie Maker. Però un cop entès el seu funcionament no fou difícil introduir-hi els sons i les animacions, a més d’altres efectes com el d’anar més ràpid o més lent, depenent de l’escena, etc.


Un cop finalitzat el nostre vídeo i la veritat és que també contentes amb la nostra tasca que havíem dut a terme, guardarem el vídeo a l’ordinador en format llegible pel reproductor Windows. El vam penjar a la pàgina Web Youtube, per poder publicar-la al blog.
En definitiva, aquesta hem sembla una pràctica molt profitosa tant pel que fa a la tasca que hem creat com per a nosaltres a l’hora d’aprendre el funcionament d’aquesta eina tecnològica. 

Aquest és el nostre vídeo:




Aquí us adjunto l'enllaç de la nostra Guia Didàctica:
S'Horta Geomètrica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada